Romcargo Maritim

Scurt Istoric

Romcargo Maritim SRL este o companie infiintata in 2006, avand ca obiect de activitate operarea portuara. Compania detine in Portul Constanta-Sud Agigea unterminal cu o suprafata de 71.000 mp si o dana de 200m.

Incepand din anul 2006 Romcargo a demarat un amplu program investional pentru realizarea primului terminal Roll on – Roll off dedicat din portul Constanta, adresandu-se nevoilor crescande ale importatorilor si exportatorilor de autoturisme din Romania si strainatate.

Astfel, in a doua jumatate a anului 2007 s-au realizat primele suprafete, in vederea pornirii activitatii la 1 ianuarie 2008. Incepand cu data de 3 ianuarie 2008 s-a inceput activitatea efectiva odata cu receptia primelor autoturisme Dacia Renault destinate exportului.

La ora actuala operam toate importurile maritime de vehicule pentru pasageri si utilitare in Romania, acestea incluzand Ford, Peugeot, Citroen, Renault, Nissan, si exporturile vehiculelor Dacia. De asemenea, oferim servicii pentru vehiculele in tranzit catre Ucraina si Rusia. Printre clientii nostri se numara urmatoarele companii de logistica: Tradisa, Gefco, Lagermax, Omsan Logistics, Avtologistika LTD.

Galerie imagini